Cum a fost de Paște la Crișan?

Ca în fiecare an, în lunea de Paște în satul Crişan s-au desfăşurat o serie de competiţii sportive, care au antrenat într-o dispută amicală diferite generaţii din comuna Ribiţa.

  • Pe terenul sintetic s-au întrecut echipele de fotbal ale satelor Dumbrava de Jos, Ribiţa, Crişan şi K.S.S. Ribiţa, câştigătoarea competiţiei fiind echipa satului Crişan.
  • La Căminul Cultural „Viorel Brana” din Crişan s-a desfăşurat o altă competiţie, de data aceasta de tenis de masă. La competiţie au participat un număr de 16 concurenţi de vârste diferite. Cei care au ocupat primele patru locuri fiind următorii: Silviu Avram-Ribiţa(I), Oprean Andrei-Brad (II), Frăţilă Daniel –Brad (III) şi Tomescu Alex-Biled (IV).
  • Ziua competiţiilor sportive din comuna Ribiţa s-a încheiat cu o seară de muzică şi dans la Căminul Cultural Ribiţa, sub titlul „Ribiţa mândră grădină” . Pentru cei care au venit să se bucure de această zi de sărbătoare a cântat formaţia condusă de Nicolae Briciu, alături de îndrăgiţii solişti ai comunei Ribiţa: Marin Ribiţanu, Rus Mircea şi Ştefan Cătălin.

Activităţile desfăşurate în această zi au fost organizate şi susţinute de Asociaţia „Gheorghe Crişan 1732-1785” şi de Primăria Comunei Ribiţa.